Praktijknieuws – Praktijk Altrade – Nijmegen
Header afbeelding
Groesbeekseweg 9 6524 CK Nijmegen Tel:024-3226102

Praktijknieuws

Online mogelijkheden

Publicatiedatum: 10-12-2021

Als u zich aanmeldt bij de ‘Patiëntenomgeving’ (alleen voor ingeschreven patiënten) kunt u via de app Uwzorgonline eenvoudig: -Herhaalrecepten bestellen -Online een afspraak inboeken bij de huisarts -Een e-consult starten Wilt u liever (beeld)bellen, overleg dan met de assistente. We staan graag voor u klaar, ook in coronatijden!

Lees verder over 'Online mogelijkheden'

Verandering spreekuur

Publicatiedatum: 12-04-2021

Vanaf februari 2019 is er een wijziging in de spreekuurtijden: Patrick Jansen doet op maandagochtend spreekuur, Vivian Schoenmakers de middag. De rest van de week blijft ongewijzigd (Vivian Schoenmakers de dinsdag en donderdag, Patrick Jansen de woensdag en vrijdag).

Lees verder over 'Verandering spreekuur'

Telefonisch spreekuur

Publicatiedatum: 11-04-2021

Het gebeurt helaas regelmatig dat de huisarts iemand niet telefonisch kan bereiken terwijl dat is afgesproken voor het telefonisch spreekuur. Het kost veel extra tijd. Dat betekent voortaan, dat als de huisarts u niet kan bereiken, een nieuwe afspraak hiervoor zal moeten worden gemaakt.

Lees verder over 'Telefonisch spreekuur'

Wrattenspreekuur

Publicatiedatum: 10-04-2021

We hebben in principe altijd stikstof in de praktijk. Het wrattenspreekuur is hiermee komen te vervallen. U kunt voor het aanstippen van wratten en dergelijke een afspraak maken met de assistente.

Lees verder over 'Wrattenspreekuur'